Vepřové maso má vyšší obsah tuku a je více kalorické, než ostatní druhy masa. Chuť závisí především na stáří zvířete a jeho krmení - například…
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Žijeme, abychom vařili! Připojte se i vy na Labužník.cz. Najdete tu české a světové recepty, diskuze o vaření a pečení nebo fotky přímo z kuchyně.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Vepřové maso snese široké spektrum úprav. Maso je velmi tučné a díky tomu se tolik nevysušuje. Vepřové se s oblibou využívá do guláše, na nudličky do omáček i jako plátky. Podle typu pokrmu tedy také volíme část masa.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Vepřové maso ? Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji osmažíme, aby se maso zatáhlo. Dusíme pod pokličkou a podléváme vývarem. V polovině dušení přidáme mrkev nakrájenou na koleč
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
„Pohodovou atmosféru řeckých ostrovů a typické tzatziky si budu na zahradě u grilu vychutnávat tak dlouho, jak jen to půjde,“ říká o receptu, který jí připomíná prázdniny, Marie Holobrádková, šéfredaktorka Apetitu.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Čerstvá vepřová plec v Makro - detailní informace, návody na přípravu, dostupnost 7 dní v týdnu, recepty, akce, tipy ze sortimentu a aktuální ceny.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK